Hoppa till innehåll

Skräddarsytt enligt dina villkor

Alla läderprodukter från Randau görs för hand vilket ger oss en unik chans att skräddarsy varje produkt efter dina krav. Men varför sluta där? Varför inte drömma upp något helt nytt? Fodral till kortleken? Fluga till hunden? Hållare till yogamattan? Kontakta oss med din idé så tar vi tillsammans fram en design, läder och färgkombination för att skapa just din drömprodukt.

Läderguide

När det kommer till skräddarsydda projekt finns det ett stort utbud av läder som kan användas. I läderguiden skriver vi om de vanligaste lädersorterna som går att välja när du designar din egen produkt, men tänkt på att det finns så mycket mer! Vid behov beställer vi hem just det läder som passar din idé och skapar något helt unikt.

1. Kontakt
Kontakta oss med din idé så går vi tillsammans igenom vad som behövs och vad du är ute efter. Vi ställer olika frågor för att på bäst sätt ta fram en bra design och välja rätt läder för jobbet.
2. Designförslag
Randau tar fram ett förslag på design, läder och pris efter vad vi tidigare har diskuterat. Vi går igenom förslaget tillsammans och gör eventuella förändringar för att skapa en så bra produkt som möjligt.
3. Skapa produkt
Efter att vi mottagit en handpenning börjar vi jobba på produkten och förverkligar idén.
4. Avstämning
När produkten är klar planerar vi in en avstämning för att visa upp vad vi skapat och verifierar att allt ser bra ut. När vi mottagit betalningen skickar vi din helt skräddarsydda läderprodukt för dig at njuta av många år framöver.
Föregående
Nästa

Tidigare projekt