Hoppa till innehåll

Köpvillkor

Reklamation:

Varje produkt besiktas noggrant innan vi skickar ut den. Ifall varan mot förmodan är felaktig eller inte stämmer överens med det du beställde kan du göra en reklamation. Reklamation sker genom att kontakta Randau. Vi följer Konsumentköplagens regler.

Ångerrätt och retur:

Randau erbjuder ingen ångerrätt på produkter som är tillverkade efter kundens villkor, vilket omfattar den största delen av produkterna. 

För produkter som redan är skapade, och inte tillverkade efter kundens villkor erbjuder Randau 14 dagars öppet köp. Du kan inom 14 dagar från att du har fått hem produkten meddela Randau om att du vill returnera varan. Eventuella fraktkostnader vid retur betalas av kunden. Produkten måste vara oanvänd och inte ha några ytliga defekter som kan minska värdet.

Vid godkänd retur återbetalar vi dig summan för din beställning genom samma betalsätt som vid den ursprungliga betalningen.

Garanti:

Vi har förtroende för våra produkter och erbjuder därför 3 års garanti på konstruktionsfel/tillverkningsfel. Garantin gäller från inköpsdagen och framåt.

För utnyttjande av garantin måste du visa kvittot på köpet.

Garantin gäller inte vid:

  • Ovarsam hantering eller vårdslöshet
  • Produkter som har modifierats från ursprungliga utförandet
  • Normalt slitage på läder eller tråd

Betalning och priser:

Priser på hemsidan anges i SEK, inklusive 25% moms. Vi reserverar oss för att priserna på hemsidan kan uppdateras utan förvarning och kan vid felaktigheter i pris och leveranstid ändra detta i efterhand. Randau informerar alltid påverkade kunder.

Betalning i webshopen görs genom Klarna. De olika betalsätten framgår i kassan. För mer information kan du kontakta Klarna på klarna.com/se/kundservice/.

Frakt:

Frakt sker genom PostNord. Randau erbjuder fri frakt på alla beställningar.

Outlöst paket:

Randau kan vid outlösta paket debitera kunden 200kr inklusive moms för att täcka eventuella fraktkostnader samt administrativa kostnader som uppstår.

Produktinformation:

Vi reserverar oss för att vissa skillnader i utseende och färg kan förekomma i produkterna.

Utöver att läder är ett material med naturliga skillnader i både färg och utseende så kan vissa skillnader i färg förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning.

Varje produkt är gjord helt för hand, och kan därför innehålla små skillnader i utseende. Dessa små skillnader ser vi inte som en defekt, utan en stämpel på att du som kund får ta del av en handgjord vara.

Force Majeure:

Randau tar inget ansvar vid förseningar eller fel till följd av omständigheter som uppstår utanför företagets påverkan.

Kontaktuppgifter: 

Randau Leather drivs av Bastian Randau.

Address: Västra Karaby Kyrkoväg 45, 244 95 Dösjebro
Org.nr. 000112-0872
Tel.nr. +46 73 955 43 11
E-post: randau.leather@gmail.com