Hoppa till innehåll

Personen bakom verktygen

Hej, mitt namn är Bastian Randau och det är jag som driver Randau. Jag har alltid varit en kreativ person och sysslat med flera olika kreativa medium genom åren, men just läderarbete var något jag fastnade för direkt. På dagarna jobbar jag med spelutveckling på ett av de kommande stora spelen och på kvällar och helger, för att komma undan datorskärmen, skapar jag med stor omsorg diverse läderprodukter.

Genom Randau önskar jag ge fler personer den unika känslan av att känna på handgjort och sticka ut i mängden. Att bry sig om det man bär och låta lädret genom användning samla på sig en historia. Se lädret utvecklas och få en patina från den stund det når dina händer till de många år av användning framöver.

En viktig punkt för mig är att kunden ska få chansen att själv designa sin drömprodukt genom att välja läder, färg och tråd. Men jag är också stolt över att öppna upp för att tillsammans med kunden skräddarsy en helt unik och egen design, något som är väldigt ovanligt och som jag sällan sett göras.

– Bastian Randau